top of page

Artık Bahanelere Yer Yok, Storytel Var!


Kitap okumayı çok istiyoruz fakat iş okul ev derken yoğunluğumuzdan vakit ayıramıyoruz. Bu size çok tanıdık geldi değil mi ? Çoğumuzun kitap okuyamamasının altında yatan sebep vakit bulamamak. Fakat artık böyle bir sorunumuz yok imdadımıza yetişen uygulama Storytel!





Nedir Bu Storytel?


Kitap okumanın önemini burada sayfalarca anlatabilirim ki eminim sizler de bunun öneminin farkındasınızdır. Ancak günlük hayatımızda maalesef düzenli olarak kitap okumayı alışkanlık haline getirebilmiş değiliz. Türkiye’de kitap okuma alışkanlığı%0.01 ne kadar düşük bir oran değil mi? Bu konuda Storytel bizlere yardımcı oluyor. Ünlü ve değerli seslendirmenler tarafından seslendirilen binlerce kitabı otobüste, sokakta, parkta, sahilde güneşlenirken, bankada sıra beklerken ve hatta spor yaparken dinleyebilirsiniz.


Hem böylece devamlı kitap alma ve onları muhafaza etme zahmetinden kurtulup maddi ve manevi bir kazanç elde edersiniz hem de günlük yaşantınıza devam ederken bir yandan da ruhunuzun ihtiyaç duyduğu besin olan kitap okuma eylemini de gerçekleştirmiş olursunuz.


Ne okuyacağınızı bilemediğiniz

zamanlarda farklı listeleriyle size fikir verebilir ve kullandıkları ilgi çekici başlıklarla kitap seçmenize yardımcı olabilir. Sevdiğiniz ve beğendiğiniz sanatçıların sesinden kitapları dinlemek eminim sizin de çok hoşunuza gidecektir.



Siz de benim gibi aynı anda birkaç kitap birden okumayı seviyor iseniz kitapları kitaplığınıza ekleyip istediğiniz zaman kaldığınız yerden dinlemeye devam edebilirsiniz. Ayrıca aynı anda okumasanız bile daha sonra okumak istediğiniz kitabı yine kitaplığınıza ekleyip okuduğunuz kitap bittiğinde kitaplığınızdan o kitabı rahatlıkla bulup okumaya başlayabilirsiniz.




Ülkemizde okur yazar olmayan birçok insan bulunuyor . Bana kalırsa bu uygulama sayesinde okuma yazma bilmeyenler kendileri okuyamasa da dinleyerek kendilerini geliştirebilir ve kaliteli vakit geçirebilirler. Bizim kesinlikle böyle insanlara ön ayak olmamız gerekmekte.


Özetlemek gerekirse bu uygulama hayatınızın her anında yanınızda olabilecek, vaktinizi daha verimli geçirmenizi sağlayacak ve bizlere kitap okuma alışkanlığı kazandıracak bir uygulama. Artık bahanelere yer yok, Storytel var!

11 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page