top of page

Meditopia Mercek Altında!


Daha önce hiç meditasyon yapmadıysanız ya da meditasyon tam olarak sizin hayatınızın bir parçasıysa bu uygulama tam size göre! Meditopia sizler için mercek altında!


Meditasyonun faydaları say say bitmez fakat biraz bahsetmek gerekirse kan basıncını dengeler, vücuttaki stres hormonu miktarını azaltır, bağışıklığı geliştirir, stresi , kaygıyı ve depresyonu ve korkuları azaltır , kendine güvenini arttırır ve konsantrasyonu arttırır. Meditopia da tam olarak meditasyon yapmanızı kolaylaştırmak için var.



Uygulamaya kaydolduktan sonra öncelikle nelere odaklanmak istediğinizi soruyor. Uyku kalitesini arttırma, bilinçli farkındalığı öğrenme ve beden sağlığını geliştirme bunlardan birkaçı. Örneğin siz de benim gibi uyku problemi yaşamaktaysanız kesinlikle uykuya hazırlık meditasyonlarını dinleyip rahatlamalısınız.


Ana sayfanın en alt kısmında o anda kaç kişinin meditasyon

yaptığını gösteren bir bölüm var . Belki de bu bölüm sizi meditasyon yapmak için motive edebilir.


Ayrıca Tolga Sarıtaş gibi sevdiğiniz ünlülerin sesinden meditasyon yapmak eminim sizin de hoşunuza gidecektir. İlişkilerde şükran duymanın üç yolu gibi tavsiye veren meditasyonlar da meditopia bünyesinde mevcut.


Meditasyon yaparken birilerini dinlemek yerine huzurlu bir müzik dinlemeyi tercih edenlerdenseniz meditopia sizleri de düşünüyor. Birbirinden farklı konu başlıkları ve hikayeleriyle meditopia müzikleri sizleri bekliyor.


Profil bölümünde yaptığınız meditasyon sayısı, meditatif dakikalarınız ve art arda yaptığınız meditasyonları takip edip motive olabileceğiniz ve gelişiminizi takip edebileceğiniz bir bölüm daha var. Ayrıca uygulamada o gün nasıl hissettiğinizle ilgili notlar alabilir ve ilerleyen süreçte geçişe dönük takibini yapabilirsiniz.



Motivasyon demişken uygulama içerisinde bazı görevleri tamamladıkça sizleri motive etmek adına bazı rozetler veriyor. Günlük ilham noktasında ise size özel günlük bazı ilham veren sözler tanımlıyor ve isterseniz bunları kilit ekranınıza da yansıtmayı sağlıyor.

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page