top of page

Fat Secret Mercek Altında!


Evde kalmamız gereken bu zorlu pandemi sürecinde toplumun %5 oranında kilo aldığı gerçeği ile yüz yüzeyiz. Yoğun bakımda yatan ağır hastaların %80 inin obezite hastası olduğu belirtilmekte. Bunun yanı sıra normal yaşantımıza da fazla kilolarımız bizleri hem sağlık hem de psikolojik açıdan rahatsız etmekte. Yalnızca fazla kilo problemi olanlar değil kilo alma problemi yaşayanların da işine yarayacak bir uygulamayı sizler için mercek altına alıyoruz!



 

Ne İşimize Yarıyor Bu Fat Secret?


Fat Secret benim senelerdir kullandığım ve memnun kaldığım başarılı bir kalori sayacı uygulaması. Bu uygulama sayesinde bir gün içerisinde aldığımız kalorileri takip edebiliyor ve aynı zamanda tükettiğimiz gıdaların karbonhidrat , yağ ve protein oranlarının da takipçisi olabiliyoruz. Raporlar kısmında daha detaylı olarak fiber, şeker, doymuş yağ, çoklu doymamış yağ, tekli doymamış yağ, kolesterol, sodyum ve potasyum değerlerinin de takibini yapabiliyorsunuz. Geniş zaman aralığında yaşadığımız iniş çıkışları görerek motive olabilir ve aynı zamanda yaptığımız beslenme yanlışlarının da farkına varabiliriz.



Uygulamayı ilk indirdiğinizde sahip olduğunuz kilo ile şu anki kilonuz arasında yaşadığınız iniş çıkışları görerek hangi dönemlerde hangi yanlışları yaptığınızı gözlemleyebiliyorsunuz. Kalori sayacınızda günlük size uygun ne kadar kalori almanız gerektiğini ayarlayıp tüketeceğiniz besinleri bu kalori sınırına göre düzenleyebiliyor ve takibini yapabiliyorsunuz.


Ayrıca uygulama kalori saymanızın yanı sıra aynı zamanda sizin gibi olan insanların neler yediğine günlük neler yaptığına bakabileceğiniz bir akış da sağlıyor siz de yaptıklarınızı paylaşıp aldığınız etkileşimlerle kendinizi motive edebiliyor ve merak ettiğiniz bir konu hakkında başka inanların görüşleri alabiliyorsunuz.







Diyet yaparken insanların genelde farklı ve işe yarar tariflere ihtiyacı oluyor. Fat Secret bu ihtiyacımızı da gideriyor. Uygulamanın içerisindeki çeşitli tariflerle hep aynı şeyleri yemek zorunda değilsiniz artık farklı tarifler deneyerek diyeti biraz daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Hatta keşfettiğiniz veya deneyip yapmaktan hoşlandığınız tarifleri de uygulamaya ekleyip daha sonra yapmak istediğinizde tarife oradan bakabilirsiniz.

Premium sürümünde su içme takibi ve diyetisyenlerin beslenme planları gibi bir çok ek ve faydalı özellikleri de bulunuyor.



Ayrıca günlük uyku saatinizden yaptığınız spora kadar yaktığınız kalorileri görüp kendinizi motive etmenize de olanak sağlayan bir uygulama Fat Secret. Mutlaka indirip denemenizi öneriyorum pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.





10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page